Yasak Elma / Tiltott alma
2021. május 12. írta: Onur Tuna Hun

Yasak Elma / Tiltott alma

1-46. részek összegzése

a_tiltott_gyumolcs_kartya_500x500.jpgYASAK ELMA

Tiltott alma / Tiltott gyümölcs

 

Tiltott alma 1. rész Összegzés:

Yıldız élete megváltozik, amikor találkozik Ender Argunnal. Testvére, Zeynep viszont munkát kezd Halit élettársa, Alihan társaságában. Míg a sztár álmainak elérésére törekszik, Zeynep kezdetekhez vitorlázik, ahol olyan eseményekkel fog találkozni, amelyekről soha nem is álmodott ...

 

Yasak Elma 2. rész összefoglalása:

Yıldız eltökélt szándéka, hogy folytassa azt az utat, amelyre a fejét kiteszi. Ehhez első célpontja Ender. Mindent megtesz annak érdekében, hogy megismerje Ender magánéletének részleteit. Annak ellenére, hogy Zeynep távol akart maradni Alihantól, a vele történt szerencsétlen baleset összehozza a kettőt.

 

 

 

Tiltott Apple 3. rész Összegzés:

Ender Yıldız sokat fizet az alábecsülésért. Caner testvérével arra törekszik, hogy senkinek ne mutassa meg bukását. Yıldız kockázatos döntést hoz Halittal kapcsolatban. A Zeynep és Alihan tapasztalatok feszültségei közelebb viszik őket.

 

Tiltott Apple 4. fejezet Összegzés:

 Ender alaposan mérges lett, miután mindent elveszített, ami van. Miközben megpróbálja elrejteni azt a helyzetet, amelybe régi barátai elől került, az összes ajtót egyenként becsukják. Yildiz visszatér régi munkahelyére, de ez már nem biztonságos számára. Zeynep rájön, hogy minél többet próbál elmenekülni Alihan elől, annál jobban gondol rá és nő fel benne.

 

Tiltott Apple 5. epizód összefoglaló:

Halit megmentette Yıldızt Enderbıl a kávézóban, ami azt eredményezi, hogy Ender a bosszú minden nyilát Yıldız felé fordítja. Miközben megpróbálja Yıldız Ender cselekedeteit a javára fordítani, új ellenféllel kell megküzdenie. Zeynep és Alihan már nem rejtheti el egymás iránti érzéseiket. Zeynepnek döntést kell hoznia. Vagy megtapasztalja érzéseit, vagy soha nem lép ebbe a szeretetbe, amelytől fél ...

 

Asak Elma 6. rész összefoglalása:

Amikor látja, hogy Ender Yıldız visszatér Halit oldalára, rájön, hogy összeesküvés áldozata lett, és megfogadja, hogy Yıldız igazi arcát megmutatja Halitnak. Míg Yıldız ártatlanságának felhasználásával próbálja megnyerni Halit, rájön, hogy nemcsak Ender áll Halit után. Alihan meglepi Zeynepet azzal a fájdalommal, hogy vereséget szenvedett az általa készített játékban. Alihan váratlan cselekedete nagyon megnehezíti Zeynep számára az érzelmeinek irányítását ...

 

Tiltott Apple 7. rész összefoglaló:

Ender Yıldız és Zeynep minden módon megpróbálják befejezni őket. Az Ender darabjainak Alihan és Zeynep elterjesztése próbára teszi Alihan és Zeynep kapcsolatát. Halit elfogadja azt a tényt, hogy nem lehet Yıldız mellett, és úgy dönt, hogy folytatja életét. Halit döntése csalódást okoz Yıldız számára. Vagy továbbhalad a kitűzött úton, vagy mindent felad ...

 

Tiltott Apple 8. rész összefoglaló:

Halit házassági javaslatától megdöbbentve Yıldız álmai hamarosan valóra válnak. Zeynep viszont nem néz ki forrón, ha a nővére nem megy szerelembe. A házasság elhatározásával Yıldıznek nemcsak Enderrel kell megküzdenie, hanem Halit lányaival, Lilával és Zehrával is. Yıldız és Halit házasságkötési döntése új tesztet jelent Alihan és Zeynep számára. Ebben a zűrzavarban Zeynep és Yıldız édesanyja, Asuman eljön Isztambulba az esküvőre.

 

A Tiltott Alma 9. fejezetének összefoglalása:

Yıldız nagyon meglepődött, amikor Halit alá akarta írni az általa készített házassági szerződést. De nem akarja elveszíteni Halit és gyanakvóvá tenni. Ender eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Yıldızön, és mindazon események után hiányt fog el. Zeynep, aki nem akar félreérteni Yıldız és Halit házassága miatt, úgy dönt, hogy elrejti kapcsolatát Alihannal. Felismerve, hogy lassan szerelmes Zeynepbe, Alihan rájön, hogy ez a szerelem megváltoztatta. Ráadásul egyszerre fogja meglepni és fel fogja háborítani Zeynepet új lépésével

 

Yasak Elma 10. rész Összegzés:

A hirtelen Alihan félelme miatt hozott döntése pusztítja Zeynepet, és úgy dönt, hogy otthagyja munkáját. Bár Alihan elhagyja őt, nem tudja elfogadni, hogy ne lássa minden nap. Eközben Cem, Alihan Amerikában dolgozó vezető menedzsere érkezik a céghez vezérigazgatóként. Megtalálja a módját, hogy megalázza Ender Yıldızet az egész társadalom számára. Erim hirtelen bosszúsága arra kényszeríti Halit, hogy létfontosságú döntést hozzon ...

 

Tiltott Apple 11. rész összefoglaló:

Ender hazaérkezése megváltoztatja az összes mérleget. Míg Halit Ender, aki hallgat Erim boldogságáért, megerősíti a kezét, Yıldıznek el kell viselnie ezt a kétségbeesett helyzetet. Zeynep viszont belső döntéssel váratlan helyről lövi le Alihant. Alihan nagyon kényelmetlen, hogy Cem és Zeynep egyre közelebb kerül egymáshoz. Ez a helyzet arra készteti, hogy emlékezzen a gyermekkorában tapasztalt nagy traumára.

 

Tiltott Apple 12. fejezet összefoglaló:

Zehra sokkoló házassági döntése bombahatást eredményez otthon. Miközben tapasztalja az Ender Sinannal való találkozás sokkját, megpróbálja tisztázni magát, és továbbra is otthon marad. Yıldız nem bírja Ender pártfogását, és mindenkiben megalázza Endert. Nagy dumát kap, hogy eljátssza Ender utolsó mozdulatát, aki neheztelt Yıldızre.

Ahogy Alihan szembesül a múltban tapasztalt traumákkal, rájön, hogy teljesen elveszíti Zeynepet, és döntést kell hoznia. Az a rossz döntés, amelyet Zeynep megnyerése közben hoz, és Cem meglepetésjavaslata Alihan-Zeynep kapcsolatát teljesen zsákutcába helyezi ...

 

Asak Elma 13. rész összefoglalása:

Yıldızet megrendíti Şengül árulása. Az a tény, hogy igazolnia kell Halitnak, folyamatosan kimerítette. Abban a hitben, hogy elvesztette háborúját Enderrel, fontos döntést hoz házasságáról.

Zeynep nem érkezik tudomására Yıldız döntésérõl Amerikába. Míg Alihan sajnálja, hogy nem tudta utolérni Zeynepet, a Zeynep visszaszerzésének módjait keresi.

 

Yasak Elma 14. rész összefoglalása

Míg Zeynep Alihan meglepődik, hogy megvásárolta munkahelyét, megígéri magának, hogy nem lesz többé együtt vele. Mostantól soha nem lesz Alihan közelében. Ezt a döntését elrontotta közeli barátjának, Emirának a bursai érkezése. Yıldız viszont nagyon örül annak a meglepetésnek, amelyet Halit neki okozott. Biztos abban, hogy kapcsolatai Halittal már nem romlanak meg könnyen. Ender nem szándékozik feladni. Úgy dönt, hogy terveit más módon hajtja végre.

 

Tiltott Apple 15. epizód összefoglaló:

Bár Zeynep távol akar maradni Alihantól, Alihan nem engedélyezi. Beszélni fog Zeyneppel, és újabb esélyt kér tőle. Sikerül ismét meglepnie Zeynepet azzal, hogy ezt mindig egyedi stílusával teszi. Míg Halit és Yıldız kapcsolata teljesen helyreáll, Yıldız új botrányba keveredik, és ismét feszültség van otthon. Míg Ender kezdi azt hinni, hogy nem tudja elválasztani Yıldızt és Halit, és kétségbe van esve, egész elméje megváltozik a házába érkezõ váratlan vendéggel. A szerencse ezúttal Ender mellett szól.

 

Tiltott Apple 16. epizód összefoglaló:

Endernek van egy ötlete, miközben keresi a módját, hogy közelebb hozza Kemalot Yıldızhez. Ujjait felhajtják, hogy aktiválják ezt a tervet, amely arra kényszeríti Yıldızet, hogy mindennap láthassa Kemalot. Yildiz, aki nincs tudatában annak, hogy mi fog történni, Defne-vel elősegíti őszinteségét. Azután semmisítették meg, hogy Zeynep Alihan nem jött a találkozó helyre. Bár Alihan meg akarja magyarázni magát, Zeynep már nem hisz benne. A hír, amelyet Zeynep hall Alihanról, más döntések meghozatalára kényszeríti.

 

Tiltott Apple 17. epizód összefoglaló:

Zeynep hirtelen döntésének dagályát éli. Alihan biztos abban, hogy Zeynep még mindig szereti őt. Amint Yıldız és Halit feszültsége növekszik, ez a feszültség Ender javát eredményezi. Kemal lépésről lépésre közelít Yıldız felé. Alihan váratlan fellépése jelöli azt a promóciós párt, amelyet Ender Alihan cégének készített.

 

Yasak Elma 18. rész Összegzés:

Míg Alihan és Zeynep kapcsolatának nyilvános nyilvánosságra hozatalának visszhangjai megzavarják Yıldız és Halit kapcsolatának egyensúlyát, Yıldız és Kemal közelebb kerül egymáshoz. Zeynep bűnösnek érzi helyzetét. Most már tudja, hogy döntést kell hoznia. Ender biztos abban, hogy visszaszerezte Halit. Defne utolsó lépését megteszi, amikor megtapasztalja azt az ambíciót, hogy Halit figyelmen kívül hagyja, és befejezi Yıldızt Halit szemében.

 

Tiltott Apple 19. rész összefoglaló:

Defne Yıldız titkának felfedése bombaként esik Halit és Yıldız házasságának közepére. Halit döntésre jutott Yıldız kapcsán. Halit zavartsága Endernek kedvez. Yıldız viszont nem fog tétlenkedni, és mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze Halit. Alihan és Zeynep külön próbálják tölteni az életüket. Alihan fontos döntést hoz, hogy megfeledkezzen Zeynepről.

 

Yasak Elma 20. rész összefoglalása:

Bár szomorú, hogy együtt látja Zeynepet, Hirát és Alihant, megtapasztalja a gondokat, amikor Alihant látja munkájában. Az a félreértés, amely Hira Alihan szobájában be nem jelentett zavart okoz, Zeynep és Alihan kapcsolatát egy másik helyre viszi. Yıldız viszont Halit és Kemal közé került. Döntést kell hoznia érzelmei és logikája között.

 

Yasak Elma 21. rész összefoglalása:

Alihan és Zeynep végül úgy döntenek, hogy megélik a megérdemelt boldogságot, és pótolják azt az időt, amelyet elveszítettek, amikor külön voltak. Halit megtudta Yıldız teljes igazságát, és megbolondult. Yıldız most elvesztette Halit és Kemált is. Ender biztos benne, hogy most nyert. Yıldız viszont nem áll szándékában beismerni a vereséget.

 

Tiltott Apple 22. rész összefoglaló:

Míg Alihan és Zeynep végre megkapják az esélyt arra, hogy teljes mértékben megéljék boldogságukat, meg kell küzdeniük Hira egyensúlyhiányával és Zerrin reakcióival. Ender megsemmisül, amikor Yıldız terhes. Halittal teljesen elveszíti az esélyét. Yıldız viszont nagyon kockázatos játékot játszik azért, hogy házassága ne érjen véget.

 

Tiltott Apple 23. epizód összefoglaló:

Alihan repülőgépének eltűnése mindenkit, és legfőképpen Zeynepet pusztít. Csak idő kérdése, hogy minden remény kimerüljön. Zeynep azon gondolkodik, hogyan lehet olyan életet élni, amellyel Alihan nem rendelkezik. Yildiz viszont legyőzi Halit azon meglepetését, miszerint az általa játszott játék valóságos, és megpróbálja mindenkinek megmutatni, hogy most neki van ereje.

 

Tiltott Apple 24. epizód összefoglaló:

A Halitról szóló igazság megismerése nagy pusztítást jelent Alihan számára. Azonnal intézkedik, hogy megbosszulja az évek során kiváltott bosszút. Zeynep megpróbálja kitalálni a történteket azáltal, hogy megérti a hirtelen változásokat Alihanban, és nem veszíti el. Míg Asuman hazatérését a háztartás nem fogadja örömmel, Yıldız elgondolkodik azon, hogy meddig viheti el a terhességi játékot, és keresi a módját annak, hogy a válságot lehetõséggé alakítsa.

 

Tiltott Apple 25. epizód összefoglaló:

Amíg Ender várja a javaslatára a választ, Alihan és Zeynep kapcsolata megnehezül Alihan egyensúlyhiánya miatt. Zeynep viszont nem adta fel Alihan reményét, és úgy dönt, hogy meglepetést készít neki. Yıldıznek ismét nagy problémája van abban, hogy az ékszerek hamisak, és ezúttal az a személy, aki megmenti, nem más, mint Kemal.

 

Yasak Elma 26. epizód összefoglalása:

Alihan és Ender házassága bombahatást vált ki. Míg mindenki kíváncsi arra, hogy milyen volt ez a házasság, Zerrin szíve nem a történteken alapszik. Zeynep eltökélt szándéka, hogy teljesen kizárja Alihant az életéből, és nem hallgat a magyarázataira. Ender végül bosszút állt, amit akart. A következő a vállalat átvétele. Ender és Alihan úgy gondolják, hogy a győzelem felé futnak, anélkül, hogy tudnák a Halit kezében lévő ütőkártyát.

 

Yasak Elma 27. rész Összegzés:

Halit váratlan mozdulatával Alihan rájön, hogy törekednie kell célja elérésére. Zeynep visszatér új erőivel dolgozni. Alihan megkéri Zerrint, hogy számoljon el Halit oldalán. A ház növekvő feszültségével a Halit durvaságának adagja is növekszik. A kérdőjelek Yıldızben a házasságával kapcsolatban fokozatosan növekednek, el akar menni, hogy meghallgassa magát.

 

Yasak Elma 28. rész Összegzés:

Amikor Yıldız hazatér, megadja Halitnak az utolsó esélyt, és várja, amíg felépül. Halit elmulasztása megérteni, és nem küzdeni a kapcsolataiért, radikális döntésre készteti Yıldızet. Egy meglepetésvendég, aki eljön a társaság szilveszteri bulijára, bosszantja Alihant. Zeynep viszont nem hallgat Alihan figyelmeztetéseire. Ender viszont meg akarja vizsgálni az Alihan és Halit közötti feszültség okát, miközben élvezi a Taşdemir létét.

 

Tiltott Apple 29. rész összefoglaló:

Míg Yıldız csodálkozik Kemal esküvőjén, Argunst sokkolja Erim balesetének híre is. Halit mindent megtesz Erim megmentéséért. Ender Halit felelőssé teszi Erim balesetéért. Kemal gyanús viselkedését nem veszi észre Halit, Kemal után követi Sıtkit, és váratlan eredménnyel találkozik. Az Ender és Alihan közötti feszültség egy másik dimenzióba kapcsolja kapcsolatukat.

 

Tiltott Apple 30. epizód összefoglaló:

Alihant Ender ajtajánál látva Zeynep teljesen lemond Alihanról. Alihan elakadt a múlt bosszúja és Zeynep között. Zehra és Kemal házasságának elhalasztása Halit számára nem megy, és nyomást gyakorol rájuk, hogy összeházasodjanak. Míg Halit azt akarja, hogy ez a házasság saját maga következzen be, Yıldız mindent megtesz annak megakadályozása érdekében. Yildiz meg fog lepődni, amikor megtud egy meglepő név létezéséről, amely nem akarja, hogy Zehra és Kemal összeházasodjanak.

 

Yasak Elma 31. rész Összegzés:

Yıldız és Ender lépéseket tesznek Kemal és Zehra együttműködésének befejezésére az együttműködéssel. Alihan nem akar hinni Zeynep és Dündar együttlétében, és keresi a módját, hogy visszaszerezze. Nem sokáig tart Kemal észrevenni a rajta játszott játékokat. Yildiz súlyos árat fog fizetni azért, hogy rossz emberben bízik.

 

Tiltott Apple 32. epizód összefoglaló:

Amikor Yıldız súlyos árat fizet az Enderrel való együttmûködésért, a tűt Ender felé fordítja, és onnan lövi Endert, ahonnan soha nem számított. Az Alihanhoz érkezett meglepetéscsomag megkérdőjelezi egész életét és a meghozott döntéseket.

 

Tiltott Apple 33. epizód összefoglaló:

Míg Yıldız élvezi Ender legyőzését, addig keresi a módját, hogy kibéküljön Zeyneppel. Alihan küzd, hogy visszatérjen hibáiból, és szembeszáll Halitval. Ender, aki rájön, hogy Halit és Alihan háborúja véget ér, és nem akar elválni, jól használja az alkalmat.

 

Yasak Elma 34. rész összefoglalása:

Alihan sajnálata miatt távol marad Zeyneptől. Yıldıznek, aki nem hajol meg Ender fenyegetése elõtt, Dündart kell felhasználnia a tervéhez. Erim új barátsága nagy munkát nyit maga előtt, és egy fontos döntés meghozatalára készteti Halit.

 

Tiltott Apple 35. rész összefoglaló:

Lila, amikor Yıldız és Kemal együtt látja, megkérdőjelezi Yıldız és Kemal kapcsolatát. Míg Yıldız önfelmentést keres, Ender és Kemal gyanússá válik az együttmőködésre. Ha Kemal cselekedetei nem kerülnek ellenőrzés alá, akkor Yıldız nehéz helyzetbe kerül. Megrázza Alihan Zeynep hirtelen meghozott házassági döntése. Míg Zeynep és Yıldız saját problémáikkal foglalkoznak, Bursában lesz egy olyan fejlődés, amely teljesen megváltoztatja az életüket.

 

Tiltott Apple 36. rész összefoglaló:

Asuman mindent megtesz azért, hogy Musztafát távol tartsa a lányaitól. Dündar családja megismerkedik Zeyneppel. Alihan biztos abban, hogy nem lehetnek együtt Zeyneppel, és fontos döntést hoz. Yıldız kezd nagyon kényelmetlenül érezni Kemal iránt, és rájön, hogy ha nem tesz semmit, a házassága veszélybe kerül.

 

Yasak Elma 37. rész összefoglalása:

Kemal, aki összeesküvés áldozatává válik, megpróbálja elmagyarázni magát Zehra és Halit felé, míg Yıldız élvezi a tökéletes tervet, amelyet felállított. Amikor Zeynep és Dündar esküvője közeledett, kérdőjelek kezdtek megjelenni Zeynep fejében. Ceo Kaya Ekinci, a gazdaság újonca lesz az Ender legnagyobb próbája.

 

Tiltott Apple 38. rész összefoglaló:

Kaya visszatérése Isztambulba felborította Ender egyensúlyát. Titkának nyilvánosságra hozatala, amelyet senki sem ismer és évek óta nem őriz, tehetetlenné teszi. Amint intézkedett, hogy Kaya-t oda küldje, ahonnan jött, elfelejtette, hogy Kaya ugyanolyan fogaskerekű, mint ő. Zeynep és Dündar házassági előkészületei teljes sebességgel folytatódnak. Míg a kérdőjelek Zeynep fején egyre nagyobbak, nem tudja, hogy váratlan döntést hoz.

 

Tiltott Apple 39. rész összefoglaló:

Míg Zeynep menekülése az esküvőből az utolsó pillanatban mindenkit megdöbbentett, ez Dündart érintette a legjobban. Zeynep megpróbálja Dündart megbocsátani magának. Dündar váratlan nyugodt reakciója a vihar előtti csend. Míg Kaya megpróbálja feltárni Ender gyanús és szorongó viselkedésének okát, váratlan válasz érkezik. Emir új szobatársa megváltoztatja az egész rendet.

 

Tiltott Apple 40. rész összefoglaló:

Dündar Zeynep elrablása mindenkit riasztott. Alihan intézkedik a probléma radikális megoldása érdekében. Menekülni és Ender Kaya felállítása közben rájön, hogy közel kerül hozzá. Kaya Erim közelsége feldühíti Endert. Yıldız viszont azt keresi, hogyan lehet Asszumannal megszabadulni Musztafától.

 

Asak Elma 41. rész: Összegzés:

Bár Zeynep rájön, hogy rosszul gondol Elifről, nem érzi jól magát. Asuman azt akarja, hogy Zeynep és Alihan összeházasodjanak, mielőtt új probléma merülne fel. Amit Alihan tett, Asuman és Yıldız gyanakvóvá tette. A kettő gyanúja Zeynepre terjed. Ender Kaya-val való közelsége miatt Ender szembesül a múlttal.

 

Tiltott Apple 42. Epizód összefoglaló:

Kaya titkos tesztje az Endertől feldühíti Endert. Yıldız viszont megpróbálja bizonyítani Kaya és Ender kapcsolatát, és elküldi Endert a társaságból. Míg Zeynep és Alihan úgy gondolja, hogy megvan a megérdemelt boldogság, Musztafa találkozása Enderrel megváltoztatja az események menetét, amikor befejezi pénzét és visszatér a városba. Yıldız intézkedik, hogy nagyon megjutalmazza Ender munkáját. Miután az összes ajtó be volt csukva, Mustafa elfordítja a szemét, és szörnyű döntést hoz, amely megváltoztatja mindenki életét.

 

Yasak Elma 43. rész Összefoglaló:

Míg Erim lövése mindenkit nagyon érint, mindenki egyenként hátat fordít Yıldıznek. A ritkákért Yildizet és édesanyját okolja. Halit olyan helyzetben van, hogy először kérdőjelezze meg házasságát. Halit zavartsága döntési szakaszba vezeti az Endert.

 

Tiltott Apple 44. rész összefoglaló:

Yıldız, aki megtudja, hogy Halit távozni akar, összeesik és mindent megtesz, hogy ne hagyja el. Míg Zeynep és Alihan feszültséget tapasztalnak Elif miatt, Ender örömmel viszi be Halit saját otthonába. Yiğit bosszútervének aktiválásán kezd dolgozni.

 

Tiltott Apple 45. rész összefoglaló:

Ender meglepődik, ha évek múlva találkozik Şahikával, és egyáltalán nem tetszik neki, míg másrészt tökéletes tervet készít, hogy teljesen megszabaduljon Yıldıztől. Amit senki nem vesz figyelembe, az Şahika érkezése, és ez minden mérleget felforgat. Míg Yildiz megpróbálja elérni, hogy Zehra azt tegye, amit akarnak, Caner és Zehra együttes használatával, megpróbálja visszaszerezni Halit. Miközben Yigit azon gondolkodik, hogyan folytassa a tervét, váratlan ajánlatra akad.

 

Tiltott Apple 46. Epizód összefoglaló:

Zerrin esküvői ajándék kérése Zeyneptől, miután Ender beszéde érintett, új feszültséget okoz Alihan és Zeynep között. Míg Yıldız továbbra is igyekszik visszaszerezni Halit, az új titkár közelsége Halit dühíti fel. Ender lépésről lépésre közelít céljához és figyeli Yıldız hibáját. Şahika találkozása Halittal váratlan következményekkel jár mindenki számára.

 

 

 

letoltes_3.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr6916557148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása