Tiltott gyümölcs (Yasak Elma)
2021. március 07. írta: Onur Tuna Hun

Tiltott gyümölcs (Yasak Elma)

török filmsorozat, 45 perc, 2018

.

A sorozat (Yasak Elma / Tiltott alma / Tiltott gyümölcs / Isztambulban játszódik Zeynepről (Sevda Erginci) és Yildizről (Eda Ece) két szerető testvérről szól, akik nagyon kötődnek egymáshoz, de akiknek, teljesen különbözőek az álmaik. Zeynep, Yildiz nővére. Olyan lány, aki sokkal természetesebb és egyszerűbb, mint a korabeliek. Nagyon őszinte, intelligens, ügyes és idealista. Munkahelyén a főnöke Alihan Tasdemir ( Onur Tuna ) Yildiz a hú,uga, fiatal kora ellenére egy életunt lány. Elvei szerint a boldogság kulcsa az, hogy találjon egy gazdag férjet, és feleségül menjen hozzá, hogy luxus életet élhessen. Élvezi a társasági és fényűző emberek társaságát. Yildiz élete megváltozik, miután találkozik Ender Argunnal (Şevval Sam), az élet királynőjével, egy igazi társasági nővel, aki imádja a pénzt. Ender férje a milliárdos üzletember Halit, aki Törökország egyik leggazdagabb embere, és aki egy jó szándékú, szorgalmas és tiszteletre méltó úr. Ender, hogy megszabaduljon férjétől, Halit Arguntól (Talat Bulut) úgy dönt, hogy Yildiz-t használja fel erre a célra, és olyan ajánlatot tesz neki, ami megváltoztatja a lány életet.

 

Yasak Elma (angol cím: Forbidden Apple a Med Productions aláírásával ellátott török televíziós sorozat, amelynek első részét 2018. március 19-én adták ki, Murat Öztürk rendezte, Melis Civelek írta, és Cem Tuncer , Ercüment írta. Orkut és Efecan Tuncer. Első évadjának premierje 2018. március 19-én volt. 

.Holdpontból: a tartalmak elérhetők:

Tiltott gyümölcs 1. évad, 1-3. rész tartalma

 2021.03.10., Szerda 21:00 - 1. évad, 1. rész

Yildiz és testvére, Zeynep anyagi gondokkal küzdenek. Yildiz élete megváltozik, mikor találkozik Ender Argun-nal, egy híres üzletember, Halit feleségével. A nő tervet sző férje ellen, ezért úgy dönt, hogy Yildiz-t is bevonja a családjukba, mint alkalmazottat. Zeynep váratlan hírt kap a munkahelyén, mikor vezetőségváltás történik cégénél.

2021.03.11., Csütörtök 21:00 - 1. évad, 2. rész

Ender egy kecsegtető ajánlatot tesz Yildiznek, azonban a döntés nehez a fiatal lány számára. Ekkor az Argun háznál váratlanul megjelenik Mete, aki korábban összetörte Yildiz szívét. Zeynep éjszakába nyúlóan dolgozik a cégnél, hogy bizonyíthasson új főnökének.

2021.03.12., Péntek 21:00 - 1. évad, 3. rész

Halit úr érdeklődését egyre inkább felkelti Yildiz kedvessége, és közvetlensége, ezért úgy dönt, hogy az éjszaka közepén felkeresi a lányt. Alihan elégedett Zeynep hozzáállásával, így meghívja egy céges rendezvényre. Eda eközben szívességet kér a lánytól, ezért titokban lesz segítségére, azonban távollétében baleset éri Zeynep-et. Ender találkozik Yildiz-zel, hogy megtudhassa döntését.

forrás: holdpont.hu

 

további részletek

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr6416454200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása