Onur Tuna vall az apaságról
2023. április 27. írta: Onur Tuna Hun

Onur Tuna vall az apaságról

Onur Tuna vall az apaságról

Onur Tuna meglepő nyilatkozata

Az Onur Tuna három különböző sorozattal landolt az Spanyolországban. Közülük az első, az 'Original Sin' tudta, hogyan kell megnyerni a közvéleményt, és előkészítette az utat további kettő érkezése előtt: a "Doktor Ali" és a "Rejtett igazság" előtt . Emiatt a színész egyre nagyobb érdeklődést vált ki a nemzeten belül, és fokozatosan kiemelkedő személyiséggé vált.

 

Onur Tuna az Eredeti bűnben. Forrás: (Twitter)

 

Ezzel a helyzettel szembesülve sok média kezd érdeklődni a kamerán kívüli élete iránt, hogy felfedjen néhány ismeretlen részletet. Ezért idő kérdése volt, hogy Onur Tuna adja meg első interjúját egy nemzeti médiának, ahogyan az a „Semana  -nak adott exkluzív interjúval is történt .

Onur Tuna meglepett interjúval. Forrás: (Twitter)

 

A magazin honlapján egy riport olvasható, amelyet Onur Tuna szülőhazájából, Törökországból adott. Amellett, hogy elárulta életének és karrierjének néhány részletét, egy erőteljes mondatot hagyott hátra, amely jövőbeli apaságáról beszél . "Nagyon szeretnék gyereket. Apa akarok lenni, és remélem, ez hamarosan megtörténik " - mondta.

forrás Iberoshow


Onur Tuna török színész ("Eredendő bűn"): "Nem a szememet szeretem a legjobban a testemben".

Onur Tuna, "Eredeti bűn", 37 éves, nemcsak színész, hanem modell, zenész, sportoló és állatbarát is.

Most érkezett Spanyolországba Alihan karakterével az 'Eredeti bűn' (Tiltott Gyümölcs) című török sorozatban, amelyet az Antena 3 minden délután sugároz, és az első dolog, ami feltűnik rajta, az az intenzív kék szeme. Onur Tuna (37) nem ismeretlen a közönség számára, hiszen korábban a Mucize Doktorral (Netflix) szerzett magának nevet, amely a népszerű amerikai sorozat, 'A jó doktor' alapján készült, és egy autista orvosról szól. A színész és zenész komponál, gitározik és zongorázik, és nyugodt embernek tartja magát, aki szeret a háziállataival és a barátaival lenni. Bár a magánéletéről nem szívesen beszél, Törökországból származó szülőföldjén bevallja, hogy hamarosan apa szeretne lenni. Úgy tűnik, szíve a 25 éves színésznő, Yasemin Yazici iránt dobog a szíve.

 

Gyakran dicsérik a szemét?

Igen, bárhová megyek, mindenhol megdicsérik a szememet. De jobban érzem magam, ha az emberek inkább az intelligenciámról beszélnek, mint a testalkatomról.

A szemed a kedvenc testrészed?

Nem, nem a szememet szeretem a legjobban a testalkatomban. Igazából nincs olyan testrészem, amit különösebben kedvelnék, és olyan sincs, amit nem kedvelnék. Nem mondanám, hogy nem törődöm túlságosan a külsőmmel.

De azért vigyázol magadra, nem igaz?

Igen, igyekszem vigyázni magamra, egészségesen étkezem és sportolok. De nem gondolom, hogy mindig fittnek kell lennem. Csak próbálok egészséges lenni és vigyázni magamra.

Azt mondanád, hogy karriered során a fizikum nem volt fontos?

Minden bizonnyal ez volt az egyik oka annak, hogy a pályaválasztásom mellett döntöttem, de úgy gondolom, hogy a kemény munka és az általam játszott karakterek iránti elkötelezettségem, valamint a velük való kommunikáció még fontosabb oka volt ennek a választásnak.

Az, hogy vonzó vagy, segít meghódítani a nőket?

Nem hiszem. Egy kapcsolat nem kezdődik és nem folytatódik csak azért, mert tetszik valakinek a kinézete. Ez nem valami fontos a magánéletemben.

 

A fülbevalók, piercingek és tetoválások szerelmese vagy.


Igen, fülbevalót hordok a fülemben, és sok tetoválásom van, a karomon, a hátamon?

Az "Eredendő bűn" című filmben szereplő karaktered, Alihan maximalista és elegáns. Te is ilyen vagy?

Nem nagyon hasonlítok rá. Ő általában öltönyben jár, én pedig a kényelmesebb ruhákat, tréningruhákat, melegítőket stb. kedvelem. De azonosulok vele, mert én is ugyanolyan aprólékos vagyok. Általánosságban elmondhatom, hogy normális ember vagyok; nyugodt életet élek otthon a kutyáimmal és a macskáimmal, zenélek a barátaimmal, és az általam játszott karakterekre koncentrálok.

Mi az "eredendő bűnöd" vagy a "tiltott gyümölcsöd", ahogy a sorozatot is nevezik?

Nekem nincs egy sem. Azt hiszem, túl csendes vagyok, és nem megyek az ilyen dolgok után.

Zeynep az a fajta lány, akibe beleszeretnél?

Igen, egy ilyen lányba beleszeretnék, mert nagyon rendezett és tiszta, és ezt szeretem.

Szeretne egyszer megházasodni és gyermeket vállalni?

Igen, nagyon szeretnék gyereket. Szeretnék apa lenni, és remélem, hogy ez hamarosan megtörténik.

Mikor döntöttél úgy, hogy színész leszel?

Először a közgazdaságtant választottam. Édesapám matematikus, de nem miatta választottam ezt a pályát. A zene is nagyon érdekelt azokban az években. Amikor pedig egyetemre jártam, a színészet felé fordultam. A családomban senki sem művész, szinte mindenki matematikus.

 

Milyen helyet foglal el a zene az életedben?

Nagyon fontos számomra. Saját stúdióm van, és saját dalokat komponálok. A zenei stílusom különleges. Az életemben az éneklés és a színészet kiegészítik egymást, két nélkülözhetetlen része számomra. Egyik nélkül nem lennék teljes.

Gyerekként jó tanuló voltál?

Igen, mindig is az voltam, főleg matematikából. Kicsit szemtelen diák volt, de hát. Szép gyerekkorom volt, boldog gyermek voltam a bátyámmal együtt.

Nem ez az első nemzetközi sorozatod, melyik volt a fontosabb?

Színészként számomra az a projekt a legértékesebb, amelyikbe éppen belekezdek, mert a semmiből létrehozni egy új karaktert, és egy új személyiséget felvenni hihetetlenül nagy dolog. Minden munka, amit csinálok, fontos, és az is fontos, ami ezután következik. Az első projekt, ami nemzetközi szinten megnyitotta előttem az ajtókat, a Filinta volt, aztán az 'Original Sin' (Tiltott gyümölcs) és a 'Mucize Doktor'  (Csodadoktor) révén még több emberhez jutottam el. Minden egyes projekt egyre több emberhez jut el, és ez nagyon örömteli.

Van olyan szerep, amit szívesen eljátszana?

A színészet nem olyan művészet, amelynek vége van. A csúcs tetején nincs csúcs. Emiatt azt szeretem a legjobban, ha különböző karaktereket készítek, játszom különböző játékokkal. Ez valami soha nem ér véget, és remélem, ez így is marad.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

forrás semana

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr7418111908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása