Onur Tuna közel került egy munkatársához
2023. május 06. írta: Onur Tuna Hun

Onur Tuna közel került egy munkatársához

A színész feltűnő, és gyengéd oda-vissza "csatározásban" szerepelt.

Onur Tuna közel került egy munkatársához

A színész feltűnő, és gyengéd oda-vissza "csatározásban" szerepelt.

Onur Tuna. Fuente: (Twitter)

Múlt szerdán Onur Tuna megosztotta a törökországi "Gardirop Man" magazin címlapját. Ebben egy terjedelmes interjút láthattok, amelyben a munkájáról beszél, és arról, hogyan kelti életre az általa alakított karaktereket olyan sorozatokban, mint a 'Doktor Ali' vagy a 'Rejtett igazság'. "Intellektuális, sikeres és nagyszerű" olvasható a képen.
Bár ez egy átlagos posztnak tűnt, alig néhány órával később történt egy olyan tény, ami gyanút keltett. Onur Tuna ugyanis megosztotta az egyik képet, amit a produkcióhoz készítettek róla, és közvetlen üzenetet hagyott a kamerák mögött állók felé. "Egy édes nap édes emberekkel" - írta, La^ra Sayilgan-t említve.
A helyzet ezzel még nem ért véget, hiszen ezt követően a kettejük Instagram-fiókján egymásnak szenteltek történeteket. A legszembetűnőbb az volt, amelyben a fotós azt írta: "Különleges ember vagy, ezért gyönyörűek a fotóid", amire Onur Tuna azt válaszolta: "Kínos helyzetbe hozol, drága Lara", egy mosolygós napsütés kíséretében.
Mit lehet tudni Onur Tuna jelenlegi szerelmi életéről
Eddig úgy tudtuk, hogy Onur Tuna Yasemin Yazicival él párkapcsolatban, így nem lenne okunk arra gondolni, hogy a La^ra Sayilgannal való oda-vissza kapcsolat mögött valami más is állhat. Azonban az a vonzalom, amit mindketten a hálózatokban vallottak egymásnak, feltűnő, különösen azért, mert ez nem olyasmi, amit az "Eredendő bűn" főszereplője általában nyilvánosan tesz.
--
Onur Tuna se acerca a una compañera de trabajo
El actor protagonizó un llamativo, y cariñoso, ida y vuelta.
El pasado miércoles, Onur Tuna compartió la portada de la revista "Gardirop Man", de Turquía. En ella se puede ver una extensa entrevista en la que habla de su trabajo y cómo le da vida a los personajes que interpreta en series como 'Doctor Alí' o 'Verdad oculta'. "intelectual, exitoso y genial" se puede leer en la imagen.
Aunque parecía ser una publicación común y corriente, solo algunas horas después sucedió un hecho que generó ciertas suspicacias. Onur Tuna compartió una de las fotografías que le habían tomado para la producción y dejó un mensaje directo hacia quien estaba detrás de las cámaras. "Un dulce día con gente muy dulce", escribió, mencionando a La^ra Sayilgan.
La situación no quedó allí, ya que tras eso, ambos se dedicaron sendas historias en su cuenta de Instagram. La más llamativa fue una en la que la fotógrafa decía: "Eres un hombre especial, por eso tus fotos son hermosas", algo a lo que Onur Tuna respondía: "Me avergüenzas mi querida Lara", junto a un solcito sonriente.
Lo que se sabe sobre el presente amoroso de Onur Tuna
Hasta el momento, se sabe que Onur Tuna se encuentra en pareja con Yasemin Yazici, por lo que no habría motivo para pensar que puede haber algo más detrás de este ida y vuelta con La^ra Sayilgan. Sin embargo, llama la atención el cariño que ambos se profesaron en las redes, sobre todo porque no es algo que protagonista de 'Pecado Original' suela hacer de manera pública.
.

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr5418118568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása