Yasak Elma / Tiltott alma / Tiltott gyümölcs
2020. november 23. írta: Onur Tuna Hun

Yasak Elma / Tiltott alma / Tiltott gyümölcs

TV Sorozat (2018– ) Dráma, romantika

 A sorozat (Yasak Elma / Tiltott alma / Tiltott gyümölcs / Isztambulban játszódik Zeynepről (Sevda Erginci) és Yildizről (Eda Ece) két szerető testvérről szól, akik nagyon kötődnek egymáshoz, de akiknek, teljesen különbözőek az álmaik. Zeynep, Yildiz nővére. Olyan lány, aki sokkal természetesebb és egyszerűbb, mint a korabeliek. Nagyon őszinte, intelligens, ügyes és idealista. Munkahelyén a főnöke Alihan Tasdemir ( Onur Tuna ) Yildiz a húga, fiatal kora ellenére egy életunt lány. Elvei szerint a boldogság kulcsa az, hogy találjon egy gazdag férjet, és feleségül menjen hozzá, hogy luxus életet élhessen. Élvezi a társasági és fényűző emberek társaságát. Yildiz élete megváltozik, miután találkozik Ender Argunnal (Şevval Sam), az élet királynőjével, egy igazi társasági nővel, aki imádja a pénzt. Ender férje a milliárdos üzletember Halit, aki Törökország egyik leggazdagabb embere, és aki egy jó szándékú, szorgalmas és tiszteletre méltó úr. Ender, hogy megszabaduljon férjétől, Halit Arguntól (Talat Bulut) úgy dönt, hogy Yildiz-t használja fel erre a célra, és olyan ajánlatot tesz neki, ami megváltoztatja a lány életet.

 

Yasak Elma (angol cím: Forbidden Apple a Med Productions aláírásával ellátott török televíziós sorozat, amelynek első részét 2018. március 19-én adták ki, Murat Öztürk rendezte, Melis Civelek írta, és Cem Tuncer , Ercüment írta. Orkut és Efecan Tuncer. Első évadjának premierje 2018. március 19-én volt. 


.

 

 A sorozat fent van YouTube-on, automata fordítással is jól értelmezhető.

Készült magyar feliratos verzió is, amely egy FB csoport munkája, megtalálható a neten (Tiltott alma magyar felirattal).első évadot fordította, feliratozta: Henrieta
Második évadot fordítja: MoHajni,Patricia Feliratozója: MoHajni,Szilvó

 

karakter

Színész színésznő

Epizódok
Halit Argun Talat Bulut 1-85
Kaya Ekinci Baris Kilic 37-85
Alihan Tasdemir Onur Tuna 1-46
Zeynep Yılmaz Tasdemir Sevda Erginci 1-46

 

Szereplők:
Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz), Eda Ece (Yildiz Yilmaz), Onur Tuna (Alihan Tasdemir), Talat Bulut (Halit Argun), Sevval Sam (Ender Argun), Safak Pekdemir (Zehra Argun), Baris Aytac (Caner Çelebi), Ilber Uygar Kaboglu (Erim Argun), Nilgün Türksever (Zerrin Tasdemir) ...

 

 

 6. A szerelem tart meg

9. Alihan szakít Zeyneppel

12. Alihan képes lesz megállítani Zeynepet?

14. Alihan nem maradhat távol Zeyneptől..

17. Alihan nem tudja türtőztetni magát

18. Van házassági ajánlat?

21-22. Zeynep szomorúan látta Alihant Hirváal együtt

38. Zeynep és Alihan nem bírják ki egymás nélkül

38. Zeynep Alihanhoz menekül

 41. rész Alihan és Zeynep összeházasodnak

 

Magyar szinkronos Tiltott gyümölcs részek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr8116366140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása