Tiltott gyümölcs - ajánló
2021. február 15. írta: Onur Tuna Hun

Tiltott gyümölcs - ajánló

 

Tiltott gyümölcs - ORSZÁGOS TV PREMIER - hamarosan előzetes
Tiltott gyümölcs
.
Március 10-én 21 órakor országos premierként startol el a Tiltott gyümölcs (Forbidden Fruit) című sorozat, karizmatikus karakterekkel és fordulatos epizódokkal.
.
Yildiz és testvére, Zeynep anyagi gondokkal küzdenek. Yildiz élete megváltozik, mikor találkozik Ender Argun-nal, egy híres üzletember, Halit feleségével. A nő tervet sző férje ellen, ezért úgy dönt, hogy Yildiz-t is bevonja a családjukba, mint alkalmazottat. Zeynep váratlan hírt kap a munkahelyén, mikor vezetőségváltás történik cégénél.
.
Főszereplők: Eda Ece (Yildiz Argun), Sevval Sam (Ender Celebi), Safak Pekdemir (Zehra Argun), Baris Aytac (Caner Celebi), Vilda Vatansever (Aysel),  Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz) Talat Bulut (Halit), Onur Tuna (Alihan)
tiltott_alma_1_resz_torok_feliratos.png
Romantikus|0 perc|Előzetes

Tiltott gyümölcs

(Yasak Elma) (2018)

Országos Premier

Izaura TV

2021.03.10., Szerda 21:00 - 1. rész

további részletek a sorozatról

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116428018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása