A csodadoktor
2020. december 08. írta: Onur Tuna Hun

A csodadoktor

 

A csodadoktor - ORSZÁGOS TV PREMIER - hamarosan

A csodadoktor: hamarosan a SuperTV2-n!

 

 

 Ali Vefa nagy álma, hogy orvos lehessen. A fiatal férfi különleges képességekkel rendelkezik, és útra kel, hogy tudását egy kórházban bizonyíthassa. Azonban a repülőtéren szemtanúja lesz egy balesetnek, ahol azonnali segítségre van szükség. Mindeközben a kórházban az igazgatóság türelmetlenül várja, hogy megismerjék őt, és dönthessenek sorsáról.

 

 letoltes_8.jpg

.
A Savant-szindrómás Ali Vefa zseniális álma az, hogy orvos legyen. Fogyatékossága és minden előítélete ellenére szembesült az orvosi iskolával, elvégezte szakmai gyakorlatát, és csak a szakosodás volt hátra. Elhagyja azt a tartományi várost, ahol él, és asszisztensnek indul az Isztambul Berhayat Kórház Sebészeti Osztályán, ahol lelki édesapja, Adil Erinç a főorvos. De a repülőtéren bekövetkezett baleset miatt későn indul Ali élete legfontosabb találkozójára. Ugyanakkor a kórház igazgatótanácsa összeült és megvitatta, hogy Ali-t felveszik-e. Senki sem hiszi, hogy valaki autizmussal orvos lehet, csak Adil. És Ali azzal, hogy órákat késik, félelem nélkül, szánalommal és hitetlenkedve, megjelenik az igazgatótanács előtt ...
Megtörhetők-e az előítéletek?
Beteljesülhetnek az álmok?
.
A szereplők és szerepek névsora :
#OnurTuna (Ferman)
#SinemÜnsal (Nazlı)
#MuratAygen (Tanju)
#ÖzgeÖzder (Kıvılcım)
#KorhanHerduran (Güneş)

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr3516328736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása