Korai évek galéria
2021. január 01. írta: Onur Tuna Hun

Korai évek galéria

horoszkóppal

 

A poszthoz hozzászóltak, egy elég részletes Onur Tuna-ra személyre szabott horoszkóp jellemzéssel:

 

Alapvetően romantikus, érzelmes, sértődékeny, érzékeny ember, nagyon fontos számára a család, szereti az otthonát (várát), ahol biztonságban érzi magát.

Nagyon jó a memóriája, a múltbéli eseményekre is kiválóan emlékszik, hajlamos egy kicsit a múltban élni (rák), de tanul a hibákból. Kitartás jellemzi, de makacs is tud lenni.

Kreatív művész lélek, szociálisan érzékeny, empatikus képessége miatt kérés nélkül is segít; szereti, ha szükség van rá.

Jól kommunikál, társaságkedvelő, igazán megértőtársa is csak rák* lehet ( egyetértés és közös érdekek  / Energiáitok hasonlóak, de eléggé különbözőek is ahhoz, hogy kényelmesen dolgozzatok azonos vagy párhuzamos terveken egymás hátráltatása nélkül. Amikor kifogy a lendület az egyiknél, a segítség is könnyen jön, így egy lépést sem fogtok közösen kihagyni) az óriási szeret-igénye miatt (vágyik is igazi társra, akivel biztonságban érezheti magát), akivel harmonikusan tudnak együtt dolgozni a közös célokért. Indulatait nehezen fejezi ki (nem tud igazán kinyílni), gyakran kelt bűntudatot, vagy zsarol érzelmileg, nem szereti ha uralkodnak rajta. Szüksége van környezete visszajelzésére. Időnként igénye van a magányra.

Mint vízjegyű fontos számára a víz közelsége, pl. vízparti nyaralás. Érzelmei vezérlik, nagyon hullámzó lehet (hold) a kedélyállapota, (hangulatember) hajlamos a depresszióra,

Jó hír: Január 19-én ahogy a Nap kilépett a Bak jegyéből, az elmúlt időszak romjait megvilágító "reflektor" is kialudt. Onnantól viszont kezdetét vette az újjáépítés.

Hirtelen ennyit sikerült írnom, remélem nem hagytam ki semmi fontosat...

Legyél boldog Onur! ❤ Vigyázz az egészségedre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onur-tuna-hungaryfan.blog.hu/api/trackback/id/tr7016401132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katalin Bencz 2023.04.19. 14:55:32

Nagyon okos szép szinész aki jo érzelmekkel van tele.Tudása nagyon nagy énekes zeneszerzo ,szinész,akit szivesen látok a jo filmjeibe.

Katalin Bencz 2023.04.19. 14:59:54

@Katalin Bencz: Nagyon okos szinész,zeneszerzo dalszoveg iro.Csodálatra mélto a tudás.Mindig a szerepeit szivbol játsza el
süti beállítások módosítása